Toaletă Portabilă 3 plus 1
Toaleta Ecologica 3 plus 1 Standard are o capacitate de aproximativ 300 persoane, fiind autonomă și gata de utilizare. Este compartimentată astfel:

  • Femei (3 bazine tip Wc ceramică, 2 chiuvete cu apă rece și apă caldă, săpun lichid, 3 oglinzi, odorizante automate profesionale, prosoape hârtie, uscător mâini);
  • Bărbați (1 bazin tip Wc ceramică, 3 urinale, 2 chiuvete cu apă rece și apă caldă, săpun lichid, 2 oglinzi, odorizante automate, prosoape hârtie, uscător mâini).

Nu este necesară o conexiune la rețeaua de apă sau un drenaj al rețelei însă trebuie să dispunem de o sursă de alimentare cu energie electrică !

Toaletă Portabilă 2 plus 1
Toaleta Ecologica 2 plus 1 Standard are o capacitate de aproximativ 200 persoane, fiind autonomă și gata de utilizare. Este compartimentată astfel:

  • Femei (2 bazine tip Wc ceramică, 2 chiuvete cu apă rece și apă caldă, săpun lichid, 2 oglinzi, odorizante automate profesionale, prosoape hârtie, uscător mâini)
  • Bărbați (1 bazin tip Wc ceramică, 2 urinale, 1 chiuvetă cu apă rece și apă caldă, săpun lichid, o oglindă, odorizante automate, prosoape hârtie, uscător mâini).

Nu este necesară o conexiune la rețeaua de apă sau un drenaj al rețelei însă trebuie să dispunem de o sursă de alimentare cu energie electrică !

Pentru detalii suplimentare sau programarea unei vizionari va recomandam sa ne contactati telefonic: 0765 175 025 sau Email: info@toalete-lux.ro

Urmareste-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget